Post by peramkahosen on Feb 11, 2022 21:17:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnogo zlata hak ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Do sada sam potrošio 4 dolara. Do lvl 3 i misije nisu preteške. Ali nagrade za misije su tako male! Bez trošenja zlata da dobijem RSS ne bih mogao napredovati čak ni ovako daleko. Mogu vidjeti kamo ovo vodi i vjerojatno ću uskoro deinstalirati. Nadam se da su zadovoljni sa svojih 4 dolara. 3 zvjezdice umjesto 4 ili čak 5.
Krivulja težine ove igre je nepristojno nerazmjerna stopi kojom igrač može nabaviti i poboljšati vrhunsko oružje, a da pritom ne potroši malo bogatstvo na kupnju aplikacija. To nije ništa novo, i ja se malo trošim na igre koje su vrijedne ulaganja, ali kvaliteta jednostavno nema u ZGS-u. 2 zvjezdice za pristojan koncept, ali sveukupno goruće razočarenje i neka se Bog smiluje dušama programera koji su se prodali kako bi ovaj pobačaj postao stvarnost.
Volio bih da možete dobiti xp brže, samo treba predugo da se popnete do tih visokih rangova, također bih volio da sanducima nije trebalo toliko dugo da se otvore (3 sata) za jedan po jedan sanduk. Također mi se ne sviđa činjenica da morate čekati da se puške ohlade za razliku od modificirane verzije ove igre. Razvijači trebali biste razmisliti o dodavanju premium sadržaja igre kao što je double xp ingame dlc i dlc za oružje bez hlađenja igri, ja bih kupio oboje. Također razmislite o tome da ga napravite tako da možemo otvoriti 4 sanduka odjednom umjesto 1
Sjajna igra! volim ga igrati! Nekako sporo ide, vjerojatno dizajniran da vas natjera na kupnju igara... Ali još uvijek mi se sviđa. možete li smanjiti vrijeme otvaranja sanduka s 3 sata?
super igra, samo bih volio da je otključavanje brže, neuobičajeno ili se oružje u stražnjem dijelu pojavljuje češće, više vojnika na tlu, više oružja za korištenje na tlu... još nekoliko ne bi bilo loše... sveukupno, to je ipak je zabavna igra...
Stvarno zabavna igra, sviđa mi se koncept prilagođavanja trupa i elektrane topovnjače za kontrolu, prikupljanje plijena ponekad je sporo, a oružje se čini malo slabijim, ali to može dodati izazovu. Puno oružja za otključavanje koje vam daje onaj zadovoljavajući osjećaj. Jedina druga zamjerka bi bila da kutije koje dobijete od napada traju 3 sata, što može izgledati prilično dugo. Općenito, odlična igra za telefon koja će vas zabaviti
Sve što mrzim o mobilnim igrama u jednom paketu. Ima premium valutu. Ima kutije za plijen. Čak i vremenski zaključane kutije za plijen koje trebate otvoriti da biste dobili novo oružje. Ima užasnu zgradu baze koja je danas potrebna svakoj mobilnoj igri. Ima strašno sporo niveliranje. Ima mikrotransakcije. Ima sve što mrziš. Molimo nemojte postavljati ovaj kontejner za vatru za hvatanje novca.
Izgradnja baze, obrana baze, stvari poput zapovijedanja pješaštvom i glavna atrakcija... pucanje u zombije iz topovskog broda. Dobro napravljeno i detaljnije nego što se često viđa u mobilnoj igrici. Želja za boljim oružjem nije loša i VELIKO cijenim što nema prisilnih dodataka!
Igra u kojoj jako uživam ima sve što biste mogli poželjeti u mobilnoj igri Grafika je sjajna kontinuirana akcija uživajući u njoj puno hvala kreatorima ove igre
Stvarno je zabavno ALI, dođete do mnogo sanduka ili nemate dovoljno prostora za sanduke za nastavak napredovanja, sigurno možete i dalje gurati naprijed, ali propustili biste sve sanduke i iskreno bez sanduka da biste dobili novo oružje ili bolja na kojima ćete ostati zaglavljeni čekajući da se otvore, uzrok nedostatka 9f prostora na raspolaganju nego manje vremena igranja.
Iz nekog razloga ne znam zašto, ali traži me da recenziram ovu igru koju nikad nisam igrao, ali zbog recenzija sam joj dao 3. Zašto biste mogli pitati, jer svaka igra koja zahtijeva ulaganje novca da bi napredovala ja izlazim. Mogu prihvatiti oglase, ali ti ne možeš imati moj novac. Igrao sam i ovisan sam lol dobra, zabavna i baš svuda Sjajna igra
radio par dana i sad se neće ni otvoriti samo se zaglavi na području skeniranja već su deinstalirani i instalirani nije pomoglo
Inače ne ocjenjujem igru, ali ova je izgubila dosta vremena i nema novca pa ću je isprobati. Iako ne dobivate skočne oglase, dobivate opcionalne oglase za povećanje zaliha. Brzo se zbraja i olakšava podizanje razine opreme. Iskustvo u igri je glatko, zabavno i koristi se noćni/infracrveni prikaz. Podsjeća na razine koje sam vidio u igrama na konzolama. Jedan neugodan aspekt je broj "snage" vašeg oružja. Čini se da je beskorisno.
Zabavna igra, oružje nije tako dobro, zasloni se zbunjuju sa svim okvirima opcija.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Jangovar zul
Originalno i jedinstveno! Ovo je vrlo zabavna igra. Ne treba vam puno novca da napredujete u ovoj igri, ali treba vremena. Kao i malo kreativnosti prilikom nadogradnje vašeg smrtonosnog aresenala. Sviđa mi se strateško igranje, kreativno snimanje s neba, a sve to pomiješano s onom cool 3D grafikom! Ova igra je super! Uživajte u vladajućoj smrti s neba i održavanju svog odreda na životu za obnovu čovječanstva...
4ka za koncept ali si nitko i ništa ako ne trosis novce
Dio ove igre je super zabavan, podsjeća me na staru kartu bakalara gdje ste mogli igrati kao gunship pa je taj dio cool. Nažalost, kao i većina mobilnih igara, ima neke stvarno mehanike sira.U ovom slučaju to je ova glupa škrinja na koju morate čekati određeno vrijeme kako bi se otvorila. Osjeća se super gladno novca i ljigavo, stoga je moja recenzija s 3 zvjezdice.
Uzas
Nije igra za mene! Unutar ono malo vremena koliko sam igrao mogu reći da je potrebno puno vremena da se nastavi dalje. Čekanje da igram da zaradim resurse za nadogradnju jednostavno ne čini to za mene. Koncept je super. Igra je glatka i jednostavna, ali volim nastaviti i dalje bez trošenja novca.
Sjajan koncept, ali ova igra ima neke vrlo otežavajuće značajke. Kao prvo, možete imati samo 4 sanduka odjednom i pokrenuti mjerač vremena za otvaranje samo jednog od njih odjednom. Dakle, u obavljanju više misija, nećete moći dobiti nikakvu nagradu za sanduk nakon što se 4 mjesta popune. Drugo, jedina poboljšanja oružja koja možete napraviti su oštećenja. Mogućnost poboljšanja hlađenja ili vremena za pregrijavanje bilo bi fantastično. Volio bih da mogu poboljšati brzinu kretanja trupa ili da se određene klase trupa kreću brže.
Igraj misiju, igraj oglas, gubi zvuk, ponovno pokreni igru... Igraj misiju, igraj oglas, gubi zvuk, ponovno pokreni igru... Igraj, reklama, problem, ponovno pokreni. Začarani krug.
Dobra igra. Moja jedina prepirka s igrom je kako igra rukuje resursima. Morate ići počistiti gotovo sve, ali to također znači da ako više puta ne uspijevate, onda ste sjebani. Inače, dobra je solidna igra.
Jaaaaaaaaaaaa DOBRO igram ovu igru svaki dan i nikad nije dosadna. nastavi tako dobro
dobra igra, vrlo zarazna, dobar balans igranja i resursa za izgradnju. volio bih da top od 40 mm ima više štete od prskanja i broj dostupnih metaka. 40mm i haubica nemaju dovoljno streljiva. Želim da dok pojačavate oružje na AC130 ono također dodaje streljivo. također bi omogućilo uništavanje zombi šuma tijekom misije. nerealno da ih ne možete uništiti i da generiraju neograničene zombije.
Izvrsna taktička strategija koja se temelji na satu iznad glave! Volio bih da su puške napravile više štete, čini se da je malo ludo rasteretiti cijeli teret na jednom klasteru, ali siguran sam da će kasnije u igri postati bolje. Zaljubljen sam u ovu igricu, zabavnija je od bure zabavnih stvari 👍
dobra je igra! trebali bi biti više nadogradnje za oružje, posebno povećanje streljiva. trupe bi mogle biti puno pametnije, a ne samo šetati pozornicom dok ih napada zombi koji im nešto baca, a oni samo nastavljaju šetati. treba puno ravnoteže s resursima potrebnim za nadogradnju. dobra igra, ali isto staro brušenje, moglo bi jako brzo dosaditi.
Zabavna igra kada radi, ali programera nije briga. Igra je zabavna, ali programeri su davno izgubili interes za ažuriranjem s novim izazovima. Tjedni "događaji" za zaradu oružja su šala. Polovicu vremena "događaji" ne rade, 98% vremena oružje je beskorisno. Igra se čini uglavnom platformom za reklame za druge, često zapanjujuće slabe, igre. Nažalost, programer nije očito zainteresiran za povratne informacije korisnika ili reagiranje na poznate greške.
Zabavno.
Pregledajte ažuriranje za najnovije izdanje. I dalje izvrstan rasipnik vremena. Plaćajte dok igrate ili gledate reklame za besplatni plijen. Srdačni dečki, ali za zvuk izrezivanja iz reklame natrag u akciju igre i dalje je potrebna ljubav i predanost. -1 zvjezdica.
Candy Makeup Beauty Game கேஷுவல் fuhp
Igra ima problema. Greške u programiranju 1. Brisanje razina. igra ne prepoznaje kada je razina izbrisana.2. Ne daje točan broj sanduka. 3. Sprječava sljedeće razine, zlato, resurse, nadograđeno oružje.4. Dev je onemogućio sustav ulaznica za podršku. neće riješiti probleme. Prijavite Googleu klikom na 3 točke u gornjem desnom kutu i označite kao neprikladno. I prijavi kao drugi s objašnjenjem. Nazovite svoju banku i osporite troškove. banka će vam vratiti novac.
Ova igra je iskreno jedna od najboljih mobilnih igara. Ne isplati se u potpunosti pobijediti i ne prisiljava vas da gledate reklame. Glavna stvar koju cijenim kod ovoga je to što ne postoji energetski sustav, tako da možete igrati koliko god želite. Svakako bih preporučio.
Kontrole su obrnute. Ne znam je li neki ljevoruki debil stvorio ovu igru ili što, ali čak i ako nisu ljevoruki (jer svi ljevoruki igrači koje poznajem i dalje igraju dešnjake) oni su i dalje debil. Promijenite kontrole i ja ću revidirati svoju recenziju igre, ne nužno moron.
Ovo je na neki način vrlo zabavna igra, ali smatram da moram stalno pratiti samo da dobijem vrlo malo resursa potrebnih za povećanje razine oružja potrebnog za napredovanje kroz igru. Čekanje 3 sata na potrebno oružje i vrlo male resurse je velika isključenost. Neprestano puniti oružjem vrlo niskog ranga ne vodi vas daleko. Isprobao sam nekoliko taktika na čišćenju puta za moje trupe jednostavno završava u nekom obliku neuspjeha jer ne mogu proći.
Uživam u ovoj igri otprilike onoliko koliko mogu uživati u bilo kojoj mobilnoj igri ovih dana. Igranje je jednostavno i prilično je zadovoljavajuće koristiti top za uništavanje nekoliko stotina zombija u trčanju. Ali 1 zvjezdica dok mi igra ne prestane govoriti da je verzija zastarjela. Deinstalirao sam i ponovno instalirao izravno iz play storea, nema ažuriranja na čekanju, ali igra se odbija pokrenuti. Dobra igra, loša recenzija dok je ponovo ne budem mogao igrati.
Fantastična igra za mobilnu igru. Zabavna igra. Jedina zamjerka je tamo gdje dolazi tipični mobilni paywall, da biste nastavili raditi misije morate ili čekati ili svjesno propustiti svoje besplatne kutije za lootboxe/mehanike iznenađenja. Taj FOMO (strah od propuštanja) je stvaran, a možda i grabežljiva taktika prihoda
Stvarno je dobro, ali 3 sata za otvaranje sanduka s ograničenjem od samo 4 sanduka je smiješno. To pretvara igru u igru poput boom beacha u kojoj se samo prijavljujete možda dva ili tri puta dnevno.
Lijepa i zabavna igra
Ok igrica
Igra je zabavna i podsjeća me na neke od onih sjajnih razina u Modern Warfareu. Međutim, nakon nekoliko sati igre počinjete dosezati razinu do teško napredne i prisiljeni ste trošiti novac kako biste čak i držali korak s igrom. Dugotrajna igra, ne isplati se.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Δράση jpza
To je stvarno zabavna igra, ali postaje očito nakon nadogradnje nekih zgrada nekoliko puta da trebate potrošiti pristojnu količinu novca da biste dobili materijale za daljnju nadogradnju u bilo kojem razumnom vremenu igranja. Bilo bi bolje da nije u potpunosti potrebno trošiti novac da bi se napredovalo, možda samo da potraje malo duže, ali ne toliko da postane besmisleno kao sada.
Stvarno sam kopao ovu igru, ali sanduci su previše dosadni za stalni paywall koji je neodrživ (osim ako niste #$kit$, naravno). Je li ječam mogao zanemariti taj dio unatoč nemogućem (razumnom ritmu) napredovanju bez plaćanja, sve dok nisam počeo naletati na ravno razbijene savezničke postrojbe i/ili rezultate misije, gdje bi zgrada bila opljačkana na nekoliko minuta, ali misija propada bez razloga dana, unatoč uspješnoj obrani, pljački i evakuaciji. Slomljena igra. Pohlepa.
Uglavnom mi se sviđa ova igra i igram je već mjesecima, nalazim se u trenutku kada moje oružje jednostavno nije dovoljno brzo da dobijem sve horde koje dolaze na moj tim. Igra treba bolje oružje ili manje zombija.
Perspektiva odozgo prema dolje, zombi pucačina s elementima izgradnje baze i napredovanja predmeta. Stjecanje predmeta je plijen nestalnog RNG-a, a stjecanje valuta za nadogradnju može biti P2W (ali zašto biste to trebali, ne znam). Besplatne metode stjecanja resursa se smanjuju. Savjetujte da se klonite.