Post by peramkahosen on Feb 11, 2022 21:11:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pont hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóííííímélem,hogy sokáig játszhatom,és játszhatom a másikkal és meg tudom csinálni a cha cha csúszdát Idk én csak radom vagyok de imádom és nagyon szeretem sok Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóíííííííós-sok-sok-sok-sok nagyon jó
Csak azt mondta, hogy offline állapotban van, de ha játékot vagy receptet veszel, internetre van szükséged a letöltéshez, és teljesen unalmas, nem is akarok csillagot adni, de csak megjegyzést szeretnék tenni, ne töltsd le. NAGYON NAGYON IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN NEM AJÁNLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Nem rossz, de nem is jó, a játék 20 perc alatt letölthető az App Store-ból, és csak 2 csillagot ad.
쿠킹마마: 요리해 보아요! 교육 yti
A Mama főzése a legjobb, de bizonyos dolgok megszerzése kicsit tovább tart.
Csak ki akarok menni a konyhába, és annyi felugró ablak van. Nagyon idegesítő!!! Aztán megyek az étterembe, annyi felugrik a képernyőn!!! Csak játszani akarok a játékkal. és annyi minden történik, mielőtt még főzhettem volna. csak főzni akarok! Miért nem engeded!!!
Cooking Mama: 來煮飯吧! 教育 agrs
A játékmenet jó, de a hozzáadások. Ó, istenem, a tolakodó, átugorhatatlan hozzáadott mennyiség szörnyű. Értem, hogy pénzt kell keresned, de minden után játszol egy hozzáadást. Egyetlen. Recept. Nevetséges.
Valóban működnek ezek a receptek, mert olyan alkalmazást kerestem, amely megtanít főzni. Ezek a receptek legálisnak tűnnek, de szeretnék megbizonyosodni róla, mielőtt elpazarolnám az összetevőket.
Bármilyen aranyos is, és bármennyire is a régi játékokhoz kötődik, a játék mellett rengeteg reklám van, amelyek receptcsomagok vásárlására buzdítanak. Sokkal szívesebben fizetek nagyobb árat egy teljes játékért, hogy őszinte legyek, mint amikor a mama főzt. DS. Úgy érzem, e helyett jól működne a kapcsolón, mint egy teljes árú, teljesen kidolgozott játék.
Az EGYETLEN ok, amiért nem 5 csillagos játék, a grafika rendkívüli túlterheltsége és a képernyőmenüben előforduló zavaró dolgok miatt van. A receptek elkészítése pontosan olyan, mint a DS játéké, ami elképesztő!! Azonban túl sok a felesleges dolog, és ez elsöprő. Csökkentse a felugró menük számát, és 5 csillagos játék lesz KÖNNYEN!!!
WinWing: Space Shooter Arcade mlhs
Ez jó a gyerekeknek, mert ha mást kapnak, olyan ételeket készíthetnek, mint a zöldségek és gyümölcsök, a desszert és az ételreggeli, amit imádnak ittttt!
Cooking Mama: 來煮飯吧! 教育 yhct
Szórakoztató játék volt, de az étterem kisebb, és frissítsd nagyobbra, az ételek könnyen elkészíthetők és szórakoztatóak voltak.
Ez nem rossz. Szeretem, hogy olyan sok tennivaló van a játékban, de mégis eltávolítom, mert sok minden történik a játékban, különösen a menüben. Én csak a szokásos főzőmamát akarom játszani. Túl sok minden történik a játékban
Ez egy nagyon jó főzőmama játék, de lenyűgöző, hogy mennyi különféle dolgot mutat be a legelején
Egyik berendezést sem lehet összekeverni, és nem jó letölteni a játékot. Nem ajánlom a letöltést.
Sok hirdetés szerint nem is tudok játszani a játékkal, de a játék jó
Rendkívül lesújtó ránézésre. Gyerekkoromban játszottam ezzel a játékkal, és újra letöltöttem, hogy újra megpróbáljam, de ez nem ugyanaz. Van étterem, és betakarítás. Csak főzni akartam.
Nem rossz.. csak egy kicsit unalmas. És elég nehéz irányítani is. De ha szereted a főzős játékokat, töltsd le és próbáld ki!
nagyon jó
Utálom😡😡... Ahhoz, hogy új recepteket kaph, fizetni KELL érte. A karakterek olyan undorítóan néznek ki. Ez úgy néz ki, mint egy babajátéknál, csak furcsának tűnik, és a kezek csúnyák, mint a babáknak (nem azt mondom, hogy a babák csúnyák), a receptek kínai vagy japán kultúrából származnak, ami azt jelenti, hogy nem lehet olyan jó íze, ezek igazi receptek, de nem működnek ... Ha van egy fiatal lánya vagy fia, akkor az a játék nekik való, de én még mindig utálom... Próbáld ki magad, semmire veszed az idejét. 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
Cooking Mama: Let's cook! آموزشی rfx
Utálom ezt a főzőmamát. Office Create = EA. Ez a játék nem igazán ingyenes, kérjük, javítsa ki, hogy ne legyen erőteljes az alkalmazáson belüli vásárlásoknál
Nagyon kaotikus. Biztos vagyok benne, hogy ha több időt akarsz rászánni, akkor imádni fogod, vagy ha olyan játékot keresel, ami nagyon elfoglalt és rengeteg folyik benne. Számomra nagyon szervezetlennek tűnik.
A Cooking mama játék nagyon jól hangzik, tényleg jó, de 3 csillagot adok rá, mert ezt a játékot nem könnyű játszani, valójában ez a játék jó, de nem értem, hogyan kell helyesen játszani, mert 3D-s és a játék színei nem olyan fényes, és kicsit tompa színek, így nem látom rendesen
Túl sok felugró ablak, jó, ha hiányzik a főzés mama, de ha tudsz játszani egy játékrendszeren, akkor inkább csináld
Ez az alkalmazás törvényesen túl sok. Nosztalgiázásból töltöttem le, és mindig hatalmas menükbe kényszerülök, ahol több előugró ablak és játékmód nem érdekel. Csak a recepteket szeretném főzni, helyette megfájdult a fejem
Ez a játék zavarba ejtő, és rosszul magyarázza el magát az új játékosoknak, és nagyon ideges is vagyok a sok reklám miatt, amelyet azonnal meg kellett néznem. A főzési szakaszok inkább unalmasak voltak, mintsem kielégítőek, mint a ds verzióban. Nagyon elfoglalt látványtervezés, nehezen tudtam eligazodni.
Ismeritek Camilla Cabellot??? A Havanna című darabját??
5-öt adnék erre, de néhány dolog zavar. Őszintén szólva ez egy jó játék gyerekeknek, kisgyermekeknek és tinédzsereknek. Én is játszottam és még most is játszom ezzel, de hát megint nincs több recept a játékhoz. A legtöbb le van zárva, és fizetni kell a receptekért, hogy lejátszha őket. Összességében jó játék, de nem olyan jó. Azt hiszem, rémálom lesz a szülők számára, akik látni fogják, hogy a gyerekeik megkérdezik. csak hitelkártyákhoz a játékok feloldásához. Nem hiszem, hogy ezt ajánlanám.
Cooking Mama: Let's cook! Образовне ejzy
Csak egyik próbálkozás a másik után, hogy rákényszerítsenek, hogy pénzt fizessenek dolgokért. Szó szerint az egyes receptek minden egyes lépése után, minden betöltési képernyő után, minden próbálkozás a betakarításra. Nem vicces.
ezt akartam tetszeni! Imádom a Nintendo DS játékokat. túl sok minden történik ebben a játékban, az elrendezés és a játék szempontjából.
Játszottam az eredeti Cooking Mamával Nintendo DS-hez, és izgatott voltam, amikor láttam, hogy mobilra váltak! Sajnos nem igazán szeretem a játékmenetet. Noha egyes szempontok (például a főzés ténylegesen) szórakoztatóak, az alkalmazás megnyitásakor figyelmeztetések és hangeffektusok, valamint hülye hirdetési lehetőségek bombáznak. Őszintén szólva rendkívül elsöprő, ezért letöltöttem. Egyszerűen nem az a laza főzős játék volt, amire számítottam!
Újratelepítem ezt a játékot másik eszközre, de a megtakarításaimat a google játékok nem állítják vissza, ellentétben más játékokkal... Szóval mindent alulról kell kezdenem...
Az elrendezés egy kicsit rendetlen, hirdetéseket néztem a videók feloldásához, de még mindig le vannak zárva, és az érméket is elpazaroltam, hogy megpróbáljam megnézni őket.. de nem működött, utálom a pénzpazarlást
Aranyos, de haszontalan. Inkább keresek egy receptet és elkészítem a valóságban, ez sokkal egyszerűbb, mint ezt játszani. Amúgy nem fogok panaszkodni, hogy milyen kevés az ingyenes recept, ha 15 percre teljesen ki akarom nyitni az éttermemet, akkor sok időt kell itt töltenem, ha nincs elég boldog kaja, az nagy fájdalom.
Kérlek, egyszerűsítsd a képernyőt, amitől hányingerem van és fáj a fejem, ha ránézek a képernyőre, amin annyi animáció és szó van 🤮 A grafika (?) egyszerűen rossz...
Gyerekkoromban gyakran játszottam ezzel, nagyon szerettem. Úgy döntöttem, hogy megnézem, emlékszem-e rá, és feltárt néhány emléket, amelyeket elfelejtettem. Határozottan még mindig szórakoztató, kevésbé ijesztő, mint emlékeztem! (Régebben féltem a mamától)
Rögtön töröltem, miután 5 percet játszottam vele, mert a többi új recept letöltéséhez még WiFi kell. Azt írja, hogy nincs szüksége WiFi-re, de akkor is.
Kicseréltem az éttermemet új székfalakra stb. Másnap megnyitom az alkalmazást és visszaáll a játék első indításakor volt, újrapróbáltam, néhány órával később visszanéztem a játékba, és az étterem ismét visszatér milyen volt, másfél nap alatt 400 aranyat pazaroltam el, hogy úgy díszítsem fel a helyet, ahogy én szeretem, ne is pazarold az idődet azzal, hogy ilyen embereket csinálok! Azt is szeretném, ha ne kelljen különleges ételekre várnia, hogy több ételt főzzön, unalmá válik Ugyanazon 6 étel elkészítése újra és újra.
Az egész jó volt, mielőtt a betakarításomat visszaállították, csak azért, mert kihagytam egy hirdetést az alkalmazás bezárásával, és akkor a helyzet egyre rosszabb ノ(・ω・)ノ ┻━┻┻━┻┻━┻
Nagyon hirdetésintenzív, a játék azt javasolja, hogy a játék minden lépésében nézze meg a hirdetéseket
Teljesen tele van hirdetési felhívásokkal. Az egyes receptek minden lépésében meg kell néznie egy hirdetést. Maga a játékmenet rendben van, de a rákos reklám tönkreteszi.
Ez egy mókás játék volt egy receptcsomag megvásárlása után, de kiderült, hogy nincs felhőalapú mentése, így elvesztettem az újratelepítés után vásárolt recepteket. Óriási idő- és pénzpazarlás. Ezt a játékot anélkül játszani, hogy pénzt adnának nekik, kínzás. Kapsz egy kis választékot az igazán alapvető ételekből, és ha többet akarsz, minden nap őrölsz egy véletlenszerű receptet, amelyet néhányszor felhasználhatsz, mielőtt eltűnnének. És az ember azt hinné, hogy a Nintendo felülmúlja az ingyenes játékokat olyan reklámokban, mintha valami véletlenszerű független cég lenne, de nem. Ebben a játékban minden utálja az ingyenes játékosokat, és ha fizet, és nem használja az archaikus mentési átviteli rendszerüket, nincs támogatás, amely segítene. Ezt a játékot a Nintendo egyetlen jó telefonos játékának tartottam, de jól becsaptak.
Elképesztő! Úgy érzem, tényleg főzök, amikor a Cooking Mamát játszom. A játék felépítése és forgatókönyvei, például a konyha és a hozzávalók elkészítésének módja annyira valósághű. Azonban csak egy probléma van. Hol menthetem el a fejlődésemet. Azt írja, hogy csak kódot ad, hogy vissza tudjam állítani az adataimat, de visszaállítottam a játékot, és nem láttam a kód elhelyezésének lehetőségét.
A játék folyamatosan lefagy Pixel 6 Pro készüléken. Még a főmenüt sem lehet túllépni.